2017. október 25.

Egyedi inkontinencia mérő!

A Rotte Kft. 1991 óta foglalkozik projektek megvalósításával, kizárólag magyar tulajdonban lévő cégként.

Termékpalettánk rendkívül széles spektrummal rendelkezik, de kiemelném ezek közül az inkontinencia mérő gépünket, mely a nőgyógyászok, gyógytornászok, valamint az urológia területén segítséget nyújthat, a páciensek figyelmének felkeltésében, az intim területű izomzatok fontosságát kiemelve. Jelen információink szerint, mind a férfiaknál, mind a nőknél a felnőtt korosztály bármely szakaszában problémákat okozhat a záróizmok nem megfelelő működése, amit az általunk kínált mérőműszer nem csak kimutat a mért adatokban, hanem az aktuális személy saját fizikai állapotában is felismertet. Ennek segítségével az intim torna elsajátítását is megtanítja a problémával küzdő páciens számára.

Edzőeszközünk Németországban tesztelt orvostechnikai eszköz.

A kismedencei edző, más néven az inkontinencia mérő egy speciálisan kifejlesztett és gyártott gyógyászati ​​termék, amely a medencefenék izmainak erősítéséhez és koordinációjához, valamint a medencefenék izomzatának kezeléséhez áll elő. Ezek közé tartozik a vizelet inkontinencia, a fekális inkontinencia, a merevedési zavar és a medence instabilitása.

Az inkontinencia mérő előnyei:
·  A medence testképzése intim kapcsolat nélkül
·  Szabványos eljárások a medencefenék rehabilitációhoz
·  Az első bioaktív medence test oktatóeszköz világszerte
·  Értékelés és képzés egy eszközben


Amennyiben szeretné kipróbálni a gép jótékony hatását, Önnek lehetősége van ezt személyesen megtenni a tatai Kristály Imperial Hotelben kialakított Medical Központban.

H-2890 TATA, Fekete u. 2. Mobil: 36 30 3094184 
Elérhetőségek: https://www.rotte.hu/



Nincsenek megjegyzések: